Varecha

Recept: Sicílske špagety

11. 11. 2012
okruhlu formu potrieme olejom,pokryjeme papierom na pečenie a zas potrieme olejom.baklažany pokrajame na platky a na troche oleja ich opečieme z oboch stran. v hrnci za staleho miešania opečieme maso s cibulou a cesnakom do hneda.pridame paradajkovy pretlak,paradajky,worcester,bylinky,sol a korenie a dusime na slabom ohni 10min.vmiešame olivy a papriku a dusime dalších 10 min.
přečíst celý recept

Podobné recepty

? Neodpovídá tento recept Vašim představám? Nalezli jsem další recepty obsahují podobné ingredience či shodující se částí názvu.

Dora´s art

Špagety so zelerovým pestom a konopnými semiačkami

9. 12. 2015
     Dávno som nevarila cestoviny. Odkedy sa snažím vyhýbať lepku akosi som si od nich odvykla, hoci voľakedy by som sa zaprisahala, že by som bez nich neprežila. Na všetko sa dá zvyknúť a keď to má mať ešte aj...

permalink: Špagety so zelerovým pestom a konopnými semiačkami

Aneta Goes Yummi

Karí zemiakový šalát

6. 11. 2015
Kedysi dávno som na Internete objavila recept na zemiakový šalát, do ktorého šla karí majonéza a stonkový zeler. Tá kombinácia ma nadchla a tak si urobila malý prieskum medzi karí zemiakovými šalátmi a po ich zlúčení z toho vznikol tento...

permalink: Karí zemiakový šalát

Aneta Goes Yummi

Sviečková na smotane: ten náš zaručený recept:-)

7. 1. 2016
Oukej, vaša mama ju robí najlepšiu. Oukej oukej. Ale mama nie je vždy poruke a jedného dňa sa to musíte už naučiť aj sami:-) A myslím si, že robím skutočne parádnu sviečkovú, takže sa mojim receptom smelo inšpirujte. Vždy sa po jej...

permalink: Sviečková na smotane: ten náš zaručený recept:-)

La Cuoca

Špagety s tuňákem a černými olivami

31. 1. 2016
Těstoviny s vůní rybářských lodí připlouvajících do přístavu dlouho před východem slunce. Těstoviny, které připravíte rychle. Těstoviny, které je tak snadné si zamilovat. Špagety s tuňákem a černými olivami Pro 2...

permalink: Špagety s tuňákem a černými olivami

Gurmánka

Bigoli chudého Benátčana

5. 2. 2016
BIGOLI chudého Benátčana aneb těstoviny po benátsku   Bigoli jsou vynikající těstoviny, původem z italského regionu Benátsko, oblasti Veneto. Tvarem připomínají silnější špagety o průměru cca 3 mm. Tradiční způsob výroby se neobejde bez lisu,...

permalink: Bigoli chudého Benátčana

Kulinářský lexikon 2013 | RSS čtečka, publikace cr8.cz | webdesign cooldesign.cz | sitemap | kodex

Stručně o projektu: Kulinářský lexikon slučuje veřejně dostupné recepty z RSS zdrojů. Máte-li zájem o spolupráci napiště nám zprávu.